Всички дрехи

Мъжки дрехи за пролетта

Пролетта може понякога да е коварна, а мъжът винаги трябва да е готов за всяка ситуация.

Тениски

Памучна блуза с къси ръкави би могла да Ви свърши чудесна работа и като ежедневна дреха, и като по-официална. Спрете се на топли цветове. Ако предпочитате потници, бялото е Вашият цвят. Потник можете да носите под останалите дрехи, за да Ви държи топло. Ако стане твърде горещо, ще имате своят скрит коз. За разходка или среща пробвайте блуза тип туника. Те са с лек традиционен привкус, дълги ръкави, а понякога и украса от шевици или шнурчета.

Яке

Винаги имайте наум по-дебела връхна дреха. Пролетните якета от шушляк, плюш или памук са идеални. Ако времето е дъждовно, вземете си дъждобран или някой модел от изкуствена материя. За стилните господа – задължително обмислете тънко палто с дължина до коляното. Вместо сако, можете да носите жилетка и дънки с кожен колан.

Официално-делови или спортно-елегантни панталони

Пролетта е все още далеч от късите панталонки, шортите и другите „летни привилегии“. Ако изберете ърбан стил, можете да заложите на сигурно – дънки и памучен панталон. Широките, провиснали панталони вече не са така популярни. Ако отивате на работа, можете да се спрете на сивия цвят, леката материя и черния колан. Сменете зимните си боти с обувки без връзки. Маратонките са универсални – подходящи са както за работа, така и извън нея.

Аксесоари

Няма второ мнение – запазена марка на всеки мъж е неговият часовник. Колкото по-широк е циферблатът, толкова по-лесно ще се забелязва. За деловите господа сега са актуални иновативните часовници, свързани директно с телефона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader