Всички дрехи

Мъжки дрехи и стил за успешно интервю

Мъжки костюми

Правилото за класически костюми важи с пълна сила.

Красива коса, чисто и избръснато лице, изгладена риза, полирани обувки, чисти и подрязани нокти. Това са правилата за добра грижа.

Мъжки ризи

За интервюто се изисква лека по възможност немачкаща се материя. Класическите цветове при мъжки ризи, като бяло или синьо, ще задоволят напълно всеки костюм. Под сакото не поставяйте ризи с къс ръкав. Идеална е дължината, при която ръкавите на сакото завършват на гърба на ръката, точно над основата на палеца, а маншетите на ризата изглеждат около един сантиметър. Ако не носите вратовръзка оставяте яката на ризата отворена, поставете тениска с V-образно гърло под риза.

Мъжки обувки

Най-добрият избор са класически обувки. Кафявите обувки ще прилягат на сини неща. За сив или черен костюм е необходимо да поставите черни обувки. Излишно е да казваме, че обувките трябва да са в отлично състояние.

Мъжки аксесоари

За мъжете изборът на аксесоари е прост. Достатъчно е колан и елегантен часовник. За документи можете да използвате класическа папка или чанта. Най-добре е да оставите раницата си у дома.

Чорапи

Най-голямото смущение в модата, което може да се случи с кандидат за работа, са белите чорапи в комбинация с тъмния костюм. Същото важи и за вратовръзката.

Заключение: Не е нужно да харчите почти две заплати за дрехи за интервю, преди още да сте сигурни, че ще получите тази работа. Съумейте да съчетаете класическите неща, споменати по-горе с възможно най-малко инвестиция. И помнете – прекаленият лукс в детайлите може също да ви изиграе лоша шега. Не поставяйте часовник на ръката струващ заплатата на директора на компанията, при условие, че се явявате за позиция служител или работник!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader