Всички дрехи

Мъжки обувки Suprа

Думата “Supra“ идва от латински и означава „напред и отвъд“. Марката се появява едва през 2007 г. – много след своите опоненти и, въпреки това, моментално се озовава на върха. Още на следващата година големи звезди като Кание Уест и Джей Зи се интересуват от маратонките. Няма реклама. Няма телефонни обаждания. “Supra” сами стигат до звездите, а, както казват основателите, „останалото е история“.

За да продължат, основателите се спират на иновативни методи. Те запазват духа на оригинала, но добавят лимити, ограничения и номерация на новите си модели. Това не са обувки, които можете да купите по интернет. За създателите е важна историята, която създават чрез работата си и именно техният подход успява да изпразни магазините им още преди обяд.

Най-новите модели в мъжката колекция имат цвят на авокадо и „черна дъвка“.

Вдъхновени от тропическите острови и средиземноморските страни, компанията “Supra” предлага на потребителите си иновативни решения за делничните дни. Като например колекцията “Malli” – нестандартен модел без връзки с мрежест топ и необичайна декорации от връвчици, имитиращи въжен мост. Друг модел от този тип пък предлага релефна маслиненозелена повърхност, напомняща на дунапренени възглавнички.

Серията “Titanium” се придържа към стандартните модели маратонки, но се отличава с шарката си тип „тухлена стена“, която в различните разцветки има неподражаем вид. В случай че предпочитате да ходите на работа с маратонки, отколкото да спортувате с тях, серията “Stacks II” е точно за Вас. Подметката няма наклона на спортните модели, а е равна и все пак достатъчно висока, за да намали напрежението и да облекчи краката Ви. Разцветките са уникални, а моделите лесно могат да минат за официални обувки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader