Всички дрехи

Мъжки ризи

Едва ли има жена, която до оспори, че едни от най-секси облеклата за вас, драги господа, са ризите. Да, точно така – ризите, които се чудите кога да ги облечете, „поводът достатъчно специален ли е за риза“ или пък „дай да си заложим на удобната тениска“.
Забравете всичко това! Мили гопода и мъже, в този раздел ще откриете най-страхотните ризи, подходящи за всяко мероприятие. Не бъдете тесногръди, а ги въведете в ежедневния си гардероб. Независимо какво работите, ризата е винаги страхотен вариант. С лесни трикове – като навиване на ръкавите или пък разкопчаване на горното копче – с лекота можете да превърнете елегантната риза в разчупен модел, връзващ се с интериора на любимото ви място за бира с приятели.
Разгледайте и изберете – тези, които са изпитания ваш модел, или пък защо не подберете нещо различно, нещо ново, ексцентрично. Рискувайте с цветовете и модела. Но със сигурност ни се доверете и на ризите заложете! Те ви правят да изглеждате не само привлекателни, но и интелигентни – а ние, дамите, обичаме това…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader