Всички дрехи

Мъжки тениски – видове и как да ги носите

Всеки човек, независимо от професията и възрастта, има няколко вида тениски в гардероба си. Мъжката тениска е само неразделна част от мъжкото изображение и я има в съвсем различни стилове. Има различни видове мъжки тениски и всички те са красиви, стилни и лесно се съчетават с много неща, но всеки има свое собствено предпочитание към видовете мъжки тениски.

Да видим заедно типовете мъжки тениски:

  1. Бяла тениска

Всеки човек трябва да има няколко обикновени бели тениски. Тези тениски добре се комбинират с дънки, панталони, спортно яке и сиви пуловери. Този вид е идеален за носене под някои неща, но за да ги носите отделно е по-добре да изберете друг стил.

  1. Тениски с V-образно гърло

Името на тениската зависи от формата около гърлото. Облекло с V-образно гърло е чудесно за плажа или за почивка у дома. Най-добре е да комбинирате такъв елемент с дънки или шорти.

  1. Поло тениски

Този тип тениски е известен на много хора от миналия век. Създаден през 1929 г. от René Lacoste, представлявал обикновена памучна тениска, наречена поло. Тя станала класика за много мъже. Този тип тениски се предпочита от рапъри на бизнесмени.

  1.  Тениски „Hanley“

Името на тази тениска не е известно на всеки. Този елемент на мъжкия гардероб с определен стил бил носен от участниците в конкурса по гребане Регата Ханли, затова се появи името “Hanley”. Сега, Ханли е памучна риза без яка, която има няколко копчета, които се спускат към гърдите. Ханли, подобно на всички други видове мъжки тениски, може да се носи с различни дънки или дори да се комбинира с тъмни панталони от некласически стил. Може да се използва като алтернатива на поло.

  1. Ръгби тениски

Това е истинската популярна мъжка тениска. Тя е идеалната дреха за семеен или приятелски неделен обяд. Тъканта, от която се произвежда ръгби блузите е много издръжлива и може да се измие многократно, а колкото повече става това, толкова по-добра и по-приятна става. Препоръчваме ви да изберете ръгби мъжки тениски с дебели хоризонтални ивици, но не прекалявате с ярки цветове.

Стилът мъжки тениски

Тениските свободна кройка покриват недостатъците, а по-плътните модели подчертават достойнството на мъжката фигура. Цветовата палитра е много богата – от смели и модерни цветове в жълто, лилаво или оранжево до най-популярните сред мъжете – сини, зелени или черни тонове.

Мъжки тениски с разнообразни мотиви лесно се комбинират в няколко цвята наведнъж. Много стилен външен вид и оригинална графика можете да се получи в съчетание с дънки.

Спортните тениски и тениски в колежански стил с щампи отдавна са считани за истинска класика в мъжката мода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader