Всички дрехи

Мъжки тениски – разнообразие от модели

Тениската е смятана за най-мъжкото облекло. Първоначално тениските били носени от моряците. И едва по-късно през 50-те години тениската се превърнала в истинска класика на мъжката мода. Такива модели са носени от известни актьори като Марлон Брандо и Джеймс Дийн. Те налагат мода тениска да бъде комбинирана с дънки и кожено яке един от символите на непокорната младост.
От началото на 80-те години на миналия век тениската се е превърнала в ежедневно облекло. Широкото разнообразие от цветове и стилове и огромен брой мотиви правят тениските отличен избор за всяко изображение.
Голям избор на мъжки тениски днес може да намерите в онлайн магазина. Тук се предлагат мъжки тениски в най-разнообразен стил: модели с и без ръкави, обикновени тениски или модел с красиви цветни комбинации, различни форми и пр. Мъжките тениски с дънки са перфектно съчетани с джинси или със спортен панталон. Тениската може да се носи в комбинация с яке или стилен пуловер с форма “V” на деколтето за хладна вечер. Мъжките тениски изглеждат добре в комбинация с плетена жилетка и монофоничен модел под яке.
Има тениски за мъже на всяка възраст. По-възрастните мъже предпочитат тениски с приглушен тон и класически разфасовки. Поло тениски също се радват на всеобщата популярност. Тук можете да поръчате комплекти от мъжки тениски на достъпна цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader