Всички дрехи

Мъжки тениски с яка – класика в жанра

Първото впечатление винаги е било важно, независимо дали става въпрос за интервю за работа или най-обикновена среща. Всеки мъж, който иска да направи модно представление, трябва да има тениска с яка, която гарантира  модния ви усет и вкус към красивото.

Тениските с яка, изработени от памук, са модно решение, което може да се превърне в уникална добавка към бизнес облеклото ви. В случай, че сте фенове на тениските, но държите тя да е различна от класическата, изберете такава с яка. Тишърта с къс ръкав е нещо, което задължително трябва да присъства в гардероба ви през пролетта и лятото. Затова добавянето й в колекцията ви със сигурност си заслужава. Спортно-елегантният им вид ви дава възможност да ги комбинирате както със спортно-елегантен панталон, така и с дънки. Важното е да изберете правилния номер, за да може тениската дискретно да очертава аполонското ви тяло, гърба и кръста, без да е плътно прилепнала по по вас.  Обувките трябва да бъдат също в спортно-елегантен стил.

Добрата новина е, че ако това е облеклото, на което разчитате през работната седмица, може да го носите и през студените месеци. Тениските с яка с дълъг ръкав са също толкова елегантни. Комбинирани с тесни дънки и високи кецове ви гарантират, че няма да се отървете от женските погледи, където и да минете.

Спортният вид на тази тениска внася колоритно усещане в гардероба ви през всеки сезон на годината. Възползвайте се от всички предимства, които ви дават тениските и блузите с яка, а именно удобство и елегантен вид.

Тук може да разгледате  всички модели тениски с яка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader