Всички дрехи

Мъжки тениски – oт ADIDAS до Calvin Klein

Мъжките тениски през години се промениха много и тъй като са изключително удобни, лесни за съчетавате и незадължаващи, те са любимата дреха на мъжа. Няма значение дали е уикенд или работен ден, повечето от вас избират да облекат най-лесното и удобно нещо, а именно тениската. Затова беше невъзможно да не им обърнем специално внимание и да не ви дадем някой друг съвет за тях.

Материята на тениската е важна – не я подценявайте. Материята доста често дори жените я пренебрегват, а не трябва. Колкото е по-хубава материята, толкова по-добре ще стои на тялото и ще бъде по-удобна. Не случайно Nike използват по-твърда материя, докато платът на тениските на Calvin Klein е по-мек. Също така 2017-та година е годината на изчистените тениски. В момента най-предпочитаните са тези, които са едноцветни или имат картина в среда, чиито цветове в повечето случаи са избелели. Тениските с яка, които някога се появяваха са предпочитани от по-малко представили на силния пол, въпреки, че през 2017-та опитаха да направят ново завръщане, за което все още не знаем дали е успешно. Въпреки това със сигурност тениските с триъгълно деколте са предпочитани от мъжката аудитория.

Въпреки всички марки, които са около нас и слагат логото си на всяка една дреха произведена от тях, във всяка една колекция се наблюдава изчистеният стил. Всяка една от марките, също така набляга върху удобството, затова повечето тениски днес са по-широки. Днес всеки лесно може да се намери перфектната тениска, която не само ти, но и твоята приятелка ще обожавате.

Тук може да разгледате всички модели тениски с картинки налични в fashioncolors

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader