Всички дрехи

Мъжки якета 2017 – обзор на модните тенденции

Краят на 2017г. е почти тук и наред с всичко останало е време да си дадем равносметка за постигнатото и новото през годината. Говоря за това не само в личностен план, а като цяло. Днес ще обърнем внимание на вечно променящите се тенденции по отношението за мъжките якета. Какво ново постигнаха и кое беше модерно за 2017г.

През пролетта изключително тренд бяха бомбър якетата. Те са тънки, удобни и много фешън. Диктуваха стрийт модата с пълна сила. И защото изпъкнаха така великолепно, модерният им стил се пренесе и през есента, когато също можеше да ги срещнете по улиците. През пролетта и есента модерни си останаха и суитчърите, носени като връхна дреха.

През зимният сезон актуални бяха пухените якета. Те все още са част от най- важните допълнения по зимният мъжки тоалет. Към тя ще добавим и още една топла зимна разновидност и това са  мъжки зимни якета с пухена качулка. Изключително модерни и подходящи за студено и снежно време.

Актуалният цвят при мъжките якета през 2017г. беше войнишко зеленото. Освен при мъжките палта и якета, цветът милитари беше навсякъде дори и при дамските дрехи.

2017г. беше годината на бунтарският стил. Незабравимите кожени якета в комбинация със скъсани дънки наводниха модните подиуми и улици. Така, че ако стилът ви е хард, значи сте били тренди през изминалата година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader