Всички дрехи

Насоки при избора на мъжки зимни якета

Зимата е сезон, през който няма как да преминем, без хубаво зимно яке.

Разнообразието от модели и материи при мъжките зимни якета е огромно, тъй като изискванията и търсенията от страна на потребителите са много различни.

Изборът на яке зависи от личния стил, начина на живот, дори от хобитата на купувача.

За хората, които обичат да бъдат активни и да се движат повече, са подходящи къси и олекотени якета с много джобове. Добре е те да притежават качулка и да са изработени от непромокаема материя, в случай, че притежателя им бъде изненадан от внезапен дъжд или мокър сняг.

Почитателите на по-лежерния живот и тези, които не обичат да вървят пеша и да се разхождат в лошото време, може да заложат на якета с тънка подплата, която се сваля.

Някои от тези модели „копират“ кройките на спортните сака и имат доста представителен вид.

С подобни зимни якета можете да се появите на делова среща или неофициален работен обяд.

Част от спортните модели за зимата са вдъхновени от ски екипите и се открояват с ярки цветови комбинации, светлоотразителни елементи, множество тигели и двойни ципове. Те са особено удобни и осигуряват отлична защита от вода, вятър и студ. Притежават вътрешни ластици на ръкавите, които предотвратяват навлизането на студ.

Най-важното при връхните дрехи е да ни защитават от климатичните условия, но и да позволяват на кожата да диша.

Цената им зависи от марката и  материята. Зимните якета, изработени от високотехнолoгични материи и тези с детайли като естествен пух и кожа са доста по-скъпи от други, по-обикновени модели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader