Всички дрехи

Необходими мъжки дрехи през зимния сезон

Анорак

Идеалният начин да се почувствате комфортно, топло и стилно в същото време. Аноракът е дреха, вдъхновена от живота и културата на ескимосите, така че ще знаете, че за Вашата снежна зима са се погрижили най-големите специалисти.

Ботуши или ботинки

Мъжките ботуши и ботинки са с приблизителна височина. За разлика от дамските, те са направени от по-здрав и издръжлив материал с дебела подметка. Моделите понякога се правят с метални пластини на върха на обувката, така че внимавайте да не ритнете нещо случайно. Ако тепърва си купувате обувки за зимния сезон, търсете типичния дебел конец по ръба на подметката. Той и тежестта на подемтката са явен признак за непромокаемост. Ако държите на топлина, вземете си модели с по-дебела подплата.

Дънки

Няма нищо по-изкусително за един мъж от чифт тъмни дънки. Съчетават се идеално с тежко палто и по-дебели дрехи. Дънките могат да придадат на визията Ви онази така търсена в романите загадъчност.

Грейка

В случай, че предпочитате по-небрежен стил, изберете грейка. Тя е идеална както за по-топло време, така и за изключително люта зима – като допълнение под палтото Ви. Грейките нямат славата на официални облекла и не са особено предпочитани от мъжете, но винаги можете да я ползвате като част от работните си дрехи.

Шапка и ръкавици

Мъжките модели не предлагат богат избор на шапки и ръкавици. Обичайно, зимните модели са плетени. Шапките имат обърнат навън ръб, а ръкавиците са от вълна или кожени. Стилните мъже слагат шал вместо шапка и носят кожени ръкавици в съчетание с дълги палта.

Пуловер

Няма извинение за пуловера – той е задължителен. Дори само за да впечатлите някого. Този сезон на мода са големите, широки модели с едра плетка. Дори да имате стройна и слаба фигура, този модел пуловери ще подчертаят лицето и ръцете Ви – двете неща, които първи се забелязват при ново запознанство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader