Всички дрехи

Няколко идеи как да носите ризата си

Ризата е компонент, който присъства  в гардераба на всеки мъж, без значение дали работата му го изисква или не. Ние ще ви дадем няколко съвета как можете да носите ризата и да бъдете модерни и стилни с нея.

Класическият начин на носене на риза традиционно е прибрана в панталона или дънките, съчетана с вратовръзка. Препоръчително е ризата да бъде едноцветна, а под нея можете да сложите блуза или пуловер за още по-елегантен вид. Закопчайте маншетите и яката. Въпреки строгото звучене, ще създавате усещане за професионалисъм и отговорност към детайлите.

Във всекидневието и за разходки с приятели можете да сложите риза, като този път не е нужно тя да е едноцветна. Разкопчайте горните две копчета, както и последното, за да придобиете по-небрежен стил. Към визията си можете да прибавите и спортна шапка с козирка, която да е в контрастиращ цвят на ризата. Къси дънки с изчистен колан ще стоят идеално като създадат впечатление за небрежност.

Със спортни обувки

Далеч не е задължително да носите ризата само с официални обувки. Можете да се спрете на спортно-елегантни или на по-изчистени модели маратонки. Светла риза и тъмни обувки ще ви откроят от останалите и веднага ще направите впечатление на околните. Слънчеви очила и стилен часовник ще засилят мъжкарското излъчване, към което се стремите.

С дънково яке

Подходяща комбинация за неформални срещи и ежедневни разходки. Ако се облечете така, нека дънковото яке бъде единственото нещо от тази материя по вас.

Ризата е облекло, което никога не е излизало и няма да излезе от мода. Можете да я носите разкопчана, закопчана, с блуза, пъхната в панталоните или извън тях. Важното е да се чувствате добре и да се вписвате на мястото, на което присъствате.

Тук може да разгледате  всички модели спортно елегантни ризи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *