Всички дрехи

Правила при мъжките дрехи през есен-зимата 2018

Времето захладнява. Какво да/не носим в топлия, но малко носталгичен сезон?

Тендеции, на които да заложите

Карирани дрехи, особено памучни дълги ризи. Карето отразява есента през червените си квадрати и черни линии. Не – избягвайте цветни дрехи и принтове. Ярките дрехи са за пролетта.

Памукът и вълната стават Ваши първи приятели. Не е задължително да са пуловери, но винаги ги имайте под ръка. Не – ленът е подходящ за лятото, но през есента ще усещате всеки повей, което е много неприятно.

Сивите официални панталони са неутрални, а есенното време е най-подходящо за тях. Не – черните и белите панталони трябва да се избягват. Черното е твърде мрачно, а бялото е немислимо.

Земните цветове са за предпочитане, когато избирате панталон. Не – цветните контрастират твърде силно на тушираните тонове на сезона.

Модни грешки при мъжките дрехи

Зимно палто върху тениска е голяма грешка. Да – облечете се с няколко ката дрехи. Например, тениска с по-дълга блуза и яке. Не забравяйте, че есента бързо мени настроенията си.

Бели маратонки. Пролетта и лятото са идеални, но за есенните дъждове ще са голяма грешка. Да – ниските ботуши са за предпочитане. Те ще предпазят краката Ви от студовете и влагата. А и ще изглеждате стилни.

За работа избягвайте да носите памучни или ленени костюми. Да – вълнените костюми са за предпочитане. Този материал е класически и ще внуши на околните чувство на доверие и уважение.

Шушляково яке. Звучи топло и удобно, но в един проливен дъжд нямате шанс. Да – спортно сако – удобно, елегантно, трудно попива влага. Може да се каже, че спортното сако отразява сезона, тъй като се съчетава с всичко.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader