Всички дрехи

Сезонът на мъжките бермуди

Бермудите съществуват във всякаква разновидност – шарени, дънкови, с цветни мотиви, къси, по-дълги, но със сигурност носят усещането за пълно лятно щастие. Те са един от основните трендове, които са предпочитани за летните месеци. Можете да ги носите както в офиса, така и навън с приятели. Въпросът е с какво ще ги съчетаете.

Бермуди до коленете

Този модел е най-подходящ да бъде комбиниран с еспадрили. Удачно решение е и за работна среда, но ако и двете бъдат изчистени откъм декорация. Ако сте от мъжете с по-атлетично и издължено тяло и сте решили да пиете по бира с приятели, можете да ги обучете и с кецове.

Деним бермуди

Този модел е доста актуален, макар да звучи нестандартно. Изключително подходящ е за офис средата и стои класическо в съчетание с бяло, черно и дори сиво. Можете да ги съчетаете и с риза, но условието е тя да бъде мушната в бермудите. За истински шик визия прибавете и спортно сако.

Принтове

Лятото е най-свежият сезон, а за да покажете, че сте в пълен синхрон с него, изберете бердуми, които имат свежи и създаващи настроение принтове. Тук свободата да се експериментира е голяма, като правилото е едно – не смесвайте различни десени. Ако все пак се изкушавате да експериментирате с подобно съчетание, нека десените са в една и съща цветова гама като плавно преливат. В този вид обличане акцентът трябва изцяло да падне върху бердимуте, а всичко останало да бъде неутрално. Можете да подберете и аксесоар, който цветово да кореспондира с дадения принт.

Къси бермуди

Те също са актуални, но с по-тясно приложение.  Използвайте ги, когато сте навън на неангажиращо събитие, което не изисква специален дрескод. Оставате ризата си свободно да пада върху панталона.

Отделете подобаващо място на бермудите във вашия гардероб, за да се чувствате комфортно през цялото лято и едновременно с това да изглеждате модерно и в крак с модата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader