Всички дрехи

Топ модели мъжки маратонки “Nike”

Първоначално компанията е носела името „Blue Ribbon Sports”, но след това е кръстена на гръцката богиня на победата – Нике. Без да знаят този факт, много американци започват да наричат марката „Найки“, а в останалия свят тя е известна просто като „Найк“.

Макар основателите ѝ да са започнали с маратонки, по-късно компанията започва да произвежда и спортни аксесоари. Това е една от малкото марки, които произвеждат стоки предимно за мъже, така че, господа, тук изборът е на практика безкраен. С нови предложения всяка седмица, няма начин да не откриете нещо, което да Ви подхожда.

Ако обичате да спортувате, “Nike” имат уникални предложения.

Дори имената им звучат така – “Shox Gravity”, “Air VaporMax”, “Zoom Tenacity”. Това са серии обувки, за които се предполага, че умеят да преодоляват гравитацията, че можете да се носите леко като парата във въздуха, да влагате малко усилия и да постигате по-големи резултати.

Тайната, както при всички модели маратонки, се крие в дизайна на подметката. Разбира се, направата й се пази в тайна, но съставът е от високотехнологични полимери. Те издържат на висок натиск и имат способността да възвръщат формата си. Съща така това не зависи от продължителността и интензивността на Вашата тренировка. В първия момент, когато ги обуете, можете да почувствате лека неувереност, но производителят гарантира, че след това няма да искате да ги свалите. Пружиниращите части, конструкцията, наподобяваща корито на лодка – това са големи преимущества за Вас и придвижването Ви в градски условия.

Най-популярните цветове от мъжката секция са черно, металик, графитено сиво и пастелно синьо. Най-продаван модел е „Jordan Trainer Pro”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader