Всички дрехи

Фешън мъжки къси дънки за лятото

Късите панталони са предпочитани от силния пол през пролетта и лятото, тъй като осигуряват повече прохлада за тялото, и в същото време гарантират необходимото удобство. Пазарът е залят от най-различни модели, които понякога ни объркват и ние не знаем какво да закупим.

Дънковите къси панталони са модерни, тъй като денимът е запазена марка за силния пол. Предпочитани са по-избледнелите цветове и леките кръпки, с които ще заприличате на телевизионна звезда. Размерът до коляното е препоръчителен, тъй като по-надолу не стои добре естетически, а и модата на тези модели отживя преди няколко години. Естествено, дънковите панталони могат да се носят свободно в ежедневието за разходки, на морето или дори в любимия диско клуб.

Денимът под всяка своя форма е класически и стилен. Предлага свободата и практичността, от която се нуждае всеки мъж. Изборът се усложнява, особено когато не можете да решите на какъв цвят дънки да се спрете. Заедно с класическите цветове мъжки къси дънки в стандартните разновидности на сини, черни и сиви цветове, много модерни са широките в нестандартни разцветки като зелено, оранжево, червено, тъмно синьо и лилаво. Независимо обаче от модните тенденции всеки мъж предпочита точно определени модели, с които се чувства удобно и му стоят същевременно добре.

Мъжките къси дънки се произвеждат и продават и според сезона и при тях са в сила също модните тенденции.  Летните модели са от тънки и леки материи, за да може да се чувствате перфектно и добре дори в най-горещите летни дни.

Мъжките къси дънки се съчетават лесно. Можете да изберете тениска, риза, дори и блуза с дълъг ръкав и те пак ще ви стоят добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader