Всички дрехи

Фешън стил с мъжки камуфлажни якета

Може би камуфлажа при жените вече е изиграл сволята роля и не е толкова често срещан като преди из градксата и холивудската мода, но при мъжете това въобще не е така. В мъжката мода изглежда той тепърва набира сила, а мъжките якета с камофлаж биват все по-често срещани.

Изумително е колко креативни могат да бъдат днешните дизайнери. Едно от доказателствата за това са мъжките якета с камуфлаж, които много от мъжете днес гордо носят. Забелязали ли сте обаче, че всяко едно е уникално само по себе си? Единственото, което ги обединява е еднаквия мотив. Има якета, които са целите камуфлажни, като например парките, чийто единствен детайл без камуфлаж бива пуха на качулката. Друг вид парки пък биват отново целите в камуфлажен елемент, но на лактите или на раменте е прибавен кожен детайл. Наблюдават се и много камуфлажни шушлякови якета. Не може да не споменем и якетата тип бомбър, които в този им вид изглеждат още по-генгстърско. Други якета, които се наблюдават в камуфлаж биват рокерските якета, якетата тип анорак, скиорските дори и някои дънкови якета. Те се различват по различните детайли, които ги допълват и разбира се, цвета на камуфлажа, който може да бъде типично зеления или пък син – при мъжете.

Камуфлажа при мъжете се очертава да бъде доста модерен и тази зима. Затова ако все още нямате камуфлажни якета , защо не бъдете модерни и не си купите такива?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader