Всички дрехи

Чифт високи кецове, моля!

Историята на кецовете започва още в началото на 19 век и през годините тези гумени изделия са се носили на различни поводи и места. И ако до преди няколко години те бяха класика за подрастващите деца, които тичат по улиицата, то днес са се превърнали в неизменна част от модерната визия на мъжа.

Световните дизайнери отново предричат успех за мъжките кецове и през 2017 година. С тях можете да завършите спортно-елегантната си визия или да им придадете по-арт излъчване. И в двата случая ще бъдете в крак с модата.

Ако сте се спрели на варианта да разполагате само с един чифт кецове, то нека това да бъдат високите такива. Те отоговарят на всеки стайлинг и можете да ги носите както с къси или дълги панталони, така и с дънки. Когато ги съчетавате с широки дънки, нека бъдат пъхнати в кецовете. Скини дънките по същия начин, не само защото няма как да ги оставите над кецовете, но и защото стоят модерно и самоуверено по този начин. Добре е да се спрете на универсален цвят, който можете да носите с всякакъв цвят дрехи – сиви, черни и бели. Бялото определено ще ви създаде по-младежка визия, но съчетанието им е една идея по-трудно. Избирайте такива модели, които са лишени от излишни пайети, капси, картники и бродерии, особено ако ги носите на работа, защото хората, които ще разберат този стил на обличане на деловия мъж, се броят на пръсти. Войната между чорапите и кецовете нека бъде спечелена от вторите. Колкото и високи кецове да имате не си позволявайте да се вижда дори и милиметър от чорапа.

През лятото на 2017 модните критици определят като най-модерни цветове наситеното синьо и близнакът му небесносиньо. Освен това актуални ще са и наситените цветове на червеното и розовото.

Избирането на правилния модел и цвят кецове говори на останалите за вашето внимание към детайлите. Създайте модерна и уникална визия като не се страхувате да покажете експериментаторския си дух.

Тук може да разгледате  всички модели високи кецове

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader