Всички дрехи

3 аутфита на мъжки дрехи за офис облекло

Неизменното правило при избора на мъжки дрехи за офис е: простота. Колкото по-малко цветове и разлика в материите има, толкова по-добре. Запомнете, че най-важен е изборът на подходящи обувки. Колкото и гениален или прекрасен да е един костюм, визията Ви може да бъде съсипана от нещо толкова обикновено като обувките. Например, за черен костюм винаги се избират черни обувки – нищо друго.

Ако Ви предстои да си купите дрехи за офис, може да се спрете на някое от следните предложения:

  1. Класически – представлява костюм от две части в еднакъв цвят и десен. Като например да е морскосиньо каре – сега е доста популярно и се съчетава с черни лачени обувки. Също – сив костюм със синя риза (синьото се смята за неутрален цвят при официалните дрехи). Този модел отново върви с черни обувки. Има и варианти с елече в същия тон. Ризата може да е бяла. Интересното при класическия модел е, че можете да експериментирате както с часовниците, така и с вратовръзките си.
  2. Блуза – комбинирайте класическия си костюм с блуза в подходящ цвят. Това ще Ви придаде по-естествен и приятен вид. Ще избегнете неудобството на ризите и вратовръзките и ще се сдобиете с визия на съвременен бизнесмен.
  3. Дънки – подходящи за всякакви сака, най-вече спортно-елегантните. Колкото по-наситено син е платът, толкова по-светло трябва да е сакото. На бежово сако вървят тъмносини дънки. За да завършите визията, сложете си бяла риза и червена вратовръзка. Дънките вървят с бели маратонки и кафяви обувки. Има един последен вариант – тъмносини дънки с изчистена бяла тениска. Вариантът може и да не е строг, но пак е официален.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader