Всички дрехи

4 МОДНИ ГРЕШКИ ПРИ МЪЖЕТЕ

Всички знаем, че модата е преимущество за жените. Често забелязваме, че мъжете се обличат доста хаотично и това понякога им коства срещите на кафе със симпатично момиче. Ето 4 от най-дразнещите грешки, които съпътстват ежедневния избор на облекло при мъжете.

Бели чорапи

Бели чорапи – черни обувки е пълен абсурд при избор на чорапи. Освен за спорт, моля ви, избягвайте този любим за вас цвят, а заложете на нюанс близък до обувките или панталона.

Тениски с щампи

Крещящи, огромни и с надписи – ето това е “върхът на сладоледа”. Ако ще ходите на среща с момиче, забравете за любимите си домашни тениски и сложете нещо стилно и едноцветно. Ако ви е твърде скучно и еднообразно може да изберете десен в рае или каре.

Смъкнати и разгащени дънки

Всяка жена се чувства отблъсната от мъж, на който дъното на панталона виси до колената. Ако не сте известен рапър и не ви предстои клубна изява, мъже нямате оправдание да ходите със смъкнати дънки от които се подават вашите боксерки.

Прилепнали тениски

Колкото и да обичате да ходите на фитнес и да помпате мускули, жените никак не харесват, след това да се разхождате с прилепнали тениски с по-малък размер като Мистър Мускул.

Скъпи мъже, ако продължавате да се затруднявате в избора на подходящо облекло, моля ви – питайте ни! Ние винаги ще ви дадем съвет, защото всяка уважаваща себе си жена обича да има до себе си красив, стилен и добре изглеждащ мъж!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader