Всички дрехи

5 култови мъжки кожени якета от филмите

Ако някога сте се питали кои са мъжките кожени якета, които винаги са модерни, обърнете се към Холивуд и киноиндустрията – те знаят отговора.

На пето място е Индиана Джоунс

Тип бомбър, цвят – тъмнокафяв. Коженото яке на Инди топи сърцата на феновете. Лесно за носене, нещо средно между винта-ерата и модерните субърбан модели. Неостаряваща класика, която ще събуди приключенеца във Вас. С подходяща светла риза и тъмни панталони е подходящ за ежедневието.

На четвърто място е Тайлър Дърдън от „Боен клуб“

Макар Брад Пит да е просто проекция на един болен мозък, това не значи, че не може да е облечен добре. Ярък, светлокафяв, почти червен цвят. Изчистен модел, комбиниран с шарена риза – стилът на човек, на когото не пука за нищо и за никого. Стилът всъщност е копиран от 70-те години на миналия век. Дърдън изглежда толкова забавен, колкото е и опасен.

На трето място е Маверик от „Топ Гън“

Филмът, с който Том Круз и Вал Килмър придобиха огромна известност. Якето тип „бомбър“, с което Маверик покорява небесните простори. Широк модел, покрит с цветни бродерии. Разпознаваем стил заради яката си. Подходящ за мотори.

Лудия Макс е на втора позиция

Постапокалиптичното бъдеще в „Лудия Макс“ е белязано от груби мъже на огромни мотори. Неизменна част са кожените якета. При Макс това е матово черното, широко яке с цип от дясната страна. Яката и реверите са широки, отворени. Моделът е толкова универсален, че единственото подобрение, което му добавят, са предпазните панели на раменете.

Първото място заема Звездния повелител от „Пазители на галактиката“

Червено яке, модерна кройка, градски стил, втален дизайн и релефна повърхност. На човек не му е нужно много да влезе в роля с подобна дреха. Червеното, както и черното, са доминантни цветове. Няма начин да не съберете погледите с кожено яке като това на Крис Прат.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader