Всички дрехи

5 модерни мъжки тениски

Впечатлете всички с 5 модерни мъжки тениски за тази година – памучни, леки, удобни, подходящи за всяко време и способни да се комбинират по безброй начини. Въпреки огромното разнообразие, няколко модела мъжки тениски се открояват сред останалите.

  1. „Междузвездни войни“ – Белите каски на армията от клонинги присъства на много модели. На някои каската е само силует на градина от цветя (доста необичайно), докато при други каските са на ярко червен фон. Ще срещнете и друга, не по-малко любима фигура от сагата, – тази на учителя Йода. Винаги забавен, запазил куриозите за себе си, той ще разчупи стандарта и ще Ви оправи настроението. Останалите модели са с цветни щампи на последните постери от новия филм.
  2. Луната – независимо дали отвътре е портокал или полита към синевата под формата на множество цветни балони, луната отново е на мода. Ще я видите в шлема на космонавта, в отражението на езерото, като геометрична форма или просто като малка точица върху тъмен фон. Още от зараждането на нямото кино, през Юри Гагарин, чак до наши дни луната изглежда не е загубила влиянието си върху нас.
  3. Животни – котенца, хвърлящи гранати; мечки, яздещи костенурки; панди, преоблечени като ретро пилоти – това е скромна част от огромния наплив от щампи на животни. Очакват Ви още агресивни вълци, учени сови и хитри лисици.
  4. Японска култура – новаторска и провокативна, както в деня на откриването си. Няма как да пропуснете тениските с огромни червени слънца, надписите с йероглифи и аниме героите.
  5. Пейзаж – макар да звучи скучно, този модел тениски е доста любопитен. Ярки, контрастни цветове и изчистени линии на островръхи планини или дълбоки, мистериозни пътешествия „вдън гори“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader