Всички дрехи

5 мъжки аутфита за лятото

Мит е, че жените разполагат с по-голямо разнообразие на облекло и модни комбинации. За мъжете също има богат избор на съчетания, особено когато подбирате дрехите си за различни поводи. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат в различни ситуации.

На бар. Обстановката в бара е тъмна, така че избягвайте и тъмните дрехи. Колкото и да е елегантно черното, на такова място няма да ви помогне да изпъкнете сред останалите. Смело заложете на свежите  и дори ярки цветове, особено ако се стремите да привлечете вниманието към себе си. Придържайте се към стандартното облекло за такива поводи – дънки, модерни ризи или тениски. Светлосини дънки, комбинирани с червено яке ще ви даде преднина сред жените. Сведете аксесоарите до минимум. Напълно достатъчно е да вземете  със себе си портфейл, който да издава вкуса ви към качествените неща.

На парти. Оставете фирменото облекло и костюмите за фирмените партите. На вечерно парти с приятели можете да се обечете стилно и празнично, но в никакъв случай официален костюм с риза. Ако държите да сложите риза я комбинирайте с модерни дънки, за да изглеждате модерно и елегантно. Обърнете внимание и на детайлите. Часовник и тънък портфейл ще направят чудеса  с визията ви.

На бизнес среща. Ако ви предстои среща с бизнес партньори най-добрият избор е костюмът в съчетание с риза. Класически избор, с който не може да сгрешите. За предпочитане е ризата да бъде изчистена от флорални и геометрични мотиви. Обувките трябва да са елегантни. Но те, както и костюмът, не е важно да бъдат от последната модна колекция на извстен дизайнер. Важното е да се чувствате комфортно, сигурно и стилно.

На разходка. Когато излизате навън без ангажименти към работата и офиса, можете да си позволите огромна свобода на избора на облекло. Ако ходите на разходка из града класика са дънките, съчетани с тениска или стилен пуловер. На разходка в планината можете да си позволите свободата да носите екипи. И в двата случая удобен вариант са маратонките и спортните обувки. Аксесоарите не са задължителни. Сложете само това, което ще ви е от полза като часовника например.

На плажа. Тук разнообразието е само в цветовете. Ясно е, че на плажа ще бъдете с бански, така че го подберете според цвета, който ви допада най-много. За вечерите на плажа и плажните дискотеките можете да бъдете облечен както с къси дънки, така и с хавайска риза. Избягвайте широките джобове. Вместо тях сложете чантичка, в която да поместите всички дребни, но нужни неща.

Следвайки тези напътствия ще усетите прохладата на лятото и ще изглеждате стилно и на място и ще привличате погледите на останалите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader