Всички дрехи

Актуални дамски плетени пуловери за зима 2017

С настъпилата вече зима всяка жена има нужда от топла прегръдка, особено, ако е от новият `и, мек и уютен пуловер. Той е задължителна част от зимният ви аутфит. Освен, че е изключително практичен, пуловерът може да бъде неангажиращ или стилен като всичко зависи от кройката, на която сте се спрели. Предлагането е голямо, а материите различни. Разбира се, най-голямо изобилие има от изкуствени материи, но и кашмирът и вълната не отстъпват по нищо с разнообразието от модели, с което разполагат. Цветовете по магазините са в изключително широка гама, като включват всички от основните, през пастелните, чак до искрящите.

Тази зима са изключително актуални широките овърсайз пуловери с плетеници, носещи полъха на края на миналия век. Може да се спрете на модел с обърнато деколте и едра плетка за ежедневието, който в комбинация с кожен клин е един много сполучлив и носен избор за разходка през зимните дни. Актуални са още пуловери с блестящи нишки, пришити паети, перли, различни камъчета или така модерните от пролетта бродирани апликации. За по-малко зиморничавите дами има модели с паднали ръкави и голи рамена или изрязани деколтето тип “чокър”. В общи линии може да се сдобиете с това, което ви харесва, каквото и да е то и пак ще бъдете част от последният писък на модата.

Световните дизайнери, диктуващи модните тенденции не са забравили и дамите, които предпочитат по-стилни и качествени дрехи. За тях има голямо разнообразие от кашмирени и вълнени семпли пуловери, с по-вдигнати или изрязани V-образни деколтета. Тук също могат да присъстват плетеници или рипсени модели, но са една идея по-дребни. Ако присъстват някакви украси, то те са по-обрани, а бродериите по-нежни.

Въпреки дългата зима, важното е, че има пуловери за всеки вкус и всеки джоб. Топлината, от която имате нужда ви е сигурна, а изборът оставяме на вас.

плетени блузи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader