Всички дрехи

Актуални дамски топове за пролетта

Дамските топове са една от любимите дрехи на нас дамите. Често се чудим кой топ е подходящ за сезона, отговаря ли на модните тенденции и с какво да го съчетаем. Е, сега ще си поговoрим имено за това.

Един от най-ефектните модели топове са тези с паднали рамене. Разкривайки нежната извивка на шията и част от деколтето, те се превръщат в красива и женствена част от нашия гардероб. Подходящи за ежедневието, така и за по-специални поводи. Комбинацията на подобен топ със семпли, изчистени дънки ще го превърне в акцента на нашия тоалет.

Каква друга асоцияция можем да направим щом чуем думата „пролет”, освен цветя, цветя и пак цветя?! Именно тоза е созона на цветните принтове. Вдъхновявайки се от природата, принтовете на цветя винаги ще подходящи за пролетните дни. Нека само си представим, красив топ с ослепителен принт с пролетни цветя, съчетан с един изчистен, едноцветен панталон…Със сигурност цветятя по Вас ще привлекат вниманието и ще напомнят за прекрасния пролетен сезон. Тази комбинация е подходяща за среща с приятелка, разходка, та дори и през работните дни в офиса.

Ако сте дама, която държи на фигурата си, поддържате я ежеседмично във фитнеса и спазвате здравословни режими, то тогава е грехота ако не покажете стегнатото си коремче, защо не и плочки?! Най-подходящия начин за това е секси топ с голо пъпче! По този начин, определено, щи подчертаете  фигурата си и ще привлечете погледите към поддържаното си тяло. Ефектът ще бъде още по-голям ако съчетаета топ с гол пъп с модерен клин по тялото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader