Всички дрехи

Актуални цветове при дамските панталони пролет-лято 2018

Колкото разнообразни са цветовете, толкова и различни са материите на панталоните. Преди да научите кои са актуалните цветове този моден сезон, нужно е да знаете, че не всеки цвят стои еднакво на различните материи и не всеки плат може да бъде приет еднакво от кожата Ви.

Делови панталони

Добри новини за любителите на сладолед – модният сезон пролет-лято предлага леки и разнообразни „сладоледени“ цветове. Небесно синьо, бебешко жълто, бледовиолетово, пепел от рози и еквалипт – това са актуалните цветове при работещите дами. Дизайнът на панталоните варира между впити и по-широки, но замисълът зад тях е един и същ – лекота и изящество.

Градски стил

Ако случайно помните вълната от тъмни, индигови дънки, която заля пазара през 2000-та година, тогава няма да останете безразлични към тяхното завръщане. Тъмносини, почти черни на цвят, широки като кройка панталони, шити от деним или имитиращи дънков плат. Така изглежда ежедневния стил на модерната дама.

За добро настроение

Тази година, за разлика от други, пастелните цветове при панталоните бяха заменени с малко по-ярки и комбинирани с други цветни дрехи. Тази част от модното ревю изглежда като „нарисувана с детски пастели“. Тук се срещат както ежедневни, така и по-официални модели. Цветовете са в цикламено, керемидено червено, натурално розово, лайм, кралско синьо, портокалово оранжево, цвят куркума и много други.

Къси панталони

Тази година късите летни полички са заменени с къси панталони. На цвят са предимно черни, обемни или от лъскава материя. Широки са или се диплят по бедрата. Талията задължително е висока и стегната, за да очертава фигурата Ви, независимо с какво ги комбинирате.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader