Всички дрехи

Аутфити с дамски елегантен черен панталон

Черният панталон е дреха, която трябва да присъства в гардероба на всяка дама. Той позволява хиляди комбинации и това го превръща подходящо облекло за всеки повод.

В комбинация с класическа бяла риза, с вталена и класическа кройка, запасана в панталона и тънко коланче за акцент – една толкова класическа визия, но и никога не остаряваща! Тази визия позволява комбинацията с официални обувки на ток, а като аксесоар единствено часовник, който ще допълни стилната визия. Това е едно особено подходящо облекло за офиса.

Друга идея за съчетаване на елегантен черен панталон

Красива блуза в цвят пепел от рози и кройка с паднали рамене. Тази комбинация мигновено създава една романтична визия. Нежната блуза с голи рамене подчертава именно тях и шията, това придава голяма женственост на тоалета. С подбирането на правилните нежни бижута, като например колие в розово злато, и чанта тип клъч в златно заедно с класически обувки на висок ток в златната гама се създава прекрасната нежна визия подходяща дори и за романтична среща.

Черният панталон е класика също както и дантелената блуза, така че те си подхождат идеално. Когато блузата е с по-интересна кройка, определено се превръща в акцент на тоалета. Изборът на цвят тук оставаме на Вас и Вашето въображение! Всеки избор би бил правилен! Тази класическа визия задължително се съчетава с класически аксесоари – стилни обеци например, и класически обувки на висок ток. Визия с гарантирано стилно излъчване! Този тоалет е подходящ както за в офиса, така и са срещи с приятелки, та дори и със специален за Вас човек!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader