Всички дрехи

А какво само беше преди 15 години!

Сигурни сме, че всеки един от вас искрено се забавлява, като разглежда стари снимки. Било то на прически, приятели, но най-вече на екстравагантната мода по това време.

Винаги, когато избираме тоалета си, си мислим, че сме изключително модерни и красиви. Да, може би е така, но за периода, в който се намираме. Ако върнем лентата с 15 години назад, ще попаднем на култови модни тенденции. Сред най-интересните, които надяваме се няма никога да се върнат на мода, откриваме на първо място ризите и жилетките, които покриват само бюста. За съжаление, не са секси както сме си мислили едно време, а точно обратното.

Няма как да пропуснем комбинацията от туника или по-скоро рокля върху дънки – необяснимо защо всички си падахме по това странно съчетание.

Началото на 21-ви век е белязано от едно много смело и лъскаво решение – годините, в които бяха на мода всички много къси рокли, поли, минижупи, но, естествено, направени от пайетени и блестящи материали.

Разбира се, далечната 2000 година не е запомняща се само с тези куриозни облекла. Има и още много, много други, които напоследък започват да си проправят път отново на модната сцена. Надявам се след още 15 години да не изпадаме отново в такъв моден шок.

А сега изкарайте старите албуми и се посмейте на воля!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader