Всички дрехи

Бални рокли 2018 – какво ще е модерно

Тенденциите за балните колекции 2018 отново категорично залагат на дългите бални рокли. Цветовете, на които акцентират са бебешко розово, цвят пудра, огнено червено, тъмно зелено и класическото черно, за къде без него…Камъните, перлите и дантелата също ще са неизменна част от едни от най-стилните модели тази година. Дълбоките цепки отново са супер модерни.

Какви модели рокли са подходящи според твоята фигура?

Ако ти си дама с голям бюст, то приеми един съвет от нас – не се втурвай в роклите без презрамки. Изборът на такъв модел ще ти донесе голям дискомфорт през цялата бялна вечер. Подбери модел с по-малко акценти в тази област и не много голямо деколте, ако разбира се не желаеш да подчертаеш именно бюста.

Ако си от дамите със широк ханш и искаш да прикриеш тази си област, тогава се довери на модел с висока талия и разкроена долна част, която да започва или от талията или точно под бюста. Още един плюс на тази визия е, че визуално издължава силуета, а кой би избягал от това.

В случай че си от късметлийките с  дълги крака и искаш да ги покажеш и подчертаеш, но същевременно искаш да облечеш дълга рокля, то нашата препоръка няма да бъде изненада – подбери рокля с дълбока цепка – една, две, три, изборът е твой.

За дамите с по-широка част на тялото в областта на раменете и гърба има една важно правило. Не залагайте на модели с голи рамене и гол гръб. Подберете модел, чийто акцент е в талият, така ще привлечете вниманието именно там.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader