Всички дрехи

Бандажни рокли – какво представляват?

Чували сте за бандажни рокли, но не знаете с какво се различават от останалите? Тук ще Ви обясним и Ви гарантираме, че ще се влюбите в тях.

Какво представляват бандажните рокли?

Бандажната рокля е вталено облекло, изработено от висон (морска коприна), найлон и спандекс. Начинът на тъкане кара роклята да изглежда като обвита от стотици ленти. Кройката следва линията на тялото и въпреки че на пръв поглед е твърде впита, този модел е изключително удобен за носене.

Кой е създателят на бандажната рокля?

Френският дизайнер Ерве Льору, който е работил за Фенди и Шанел, а след това създава собствена модна линия. През 1994-та той представя на света бандажната рокля, с което променя живота на милиони жени, карайки ги да се чувстват като „морски сирени“. Миналата година Ерве Льору почина на 60-годишна възраст.

За какво да внимаваме, когато купуваме бандажни рокли?

  1. Тъканта – винаги гледайте етикета. Бандажните рокли съдържат в себе си висококачествена коприна. Ако срещнете модел от полиестер, то това не е бандажна рокля.
  2. Здравина – бандажните рокли са изключително здрави и дълготрайни. Те са по-тежки от своите имитации и това е алтернативен начин да ги различите.
  3. Блясък – заради съдържанието на коприна, влакната на бандажната рокля блестят.
  4. Комфорт – макар да следва линията на тялото Ви, трябва да се чувствате добре в бандажната си рокля.

Изключително внимавайте при прането на бандажната рокля. Препоръчително е да не го правите сами. Ако е необходимо, измийте със студена вода само мястото, което е засегнато, в противен случай използвайте химическо чистене.

Топ дизайнът за 2018 г. сред бандажните рокли е изчистен, бял модел с дълги ръкави, голи рамене и кройка до коляното.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader