Всички дрехи

Белите кецове, предпочитани от всички

Кецовете са за малки и големи. Те са удобни и лесно се потдържат. Белите кецове обаче замениха всички други цветове и са навсякъде. Те стнаха модерни през 2015-2016 и все още не са излезнали от мода. Тяхната популярност започва след като Addidas пускат своите кецове original в бял цвят, но вече по никакъв начин няма значение марката на обувката, а единствено и само белия й цвят.

Звездите също така започнаха да се появяват с бели кецове още в миналата година и все още не са спрели. Те ни показват колко са удобни и как лесно се съчетават с всичко. Популярни личности като Kendall Jenner, Hailey Boldwin, Jessica Alba и много други предпочитат да носят любимите си бели кецове в ежедневието си.  Също така разхождайки се по улиците лесно можеш да преброиш минимум 5 момичета, които да изглеждат превъзходно в кецове в този цвят.

Не зависимо от сезона и времето навън белите кецове винаги са опция. Съчетават се лесно с всичко – рокли, поли, дънки, клинове и т.н. Скоро те няма да излязат от мода, нито пък ще бъдат заменени от друг цвят лесно. Този тип обувки са мултифункционални и заслужават мястото си в гардероба на всяка жена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader