Всички дрехи

Бестселърът туники с ръкав

Дамските туники освен със своята практичност и простота носят още и женственост и оригиналност. Те се срещат във вариант с ръкав, без ръкав, с презрамка, с къс ръкав. Ето някои характеристики на туниката с къс ръкав.

Този модел туника има и древна история, защото още в Древен Рим се е използвала не само от жените, но и мъжете.

Тези туники могат да се използват навсякъде – в къщи, в бара, на двора, ресторант, плаж и т.н., като основното е да се подбере правилния модел и материя.

Белите туники седят супер готино със скини летен панталон или протъркани дънки.

Туниката за плаж естественно е с къс ръкав,  от полупрозрачна или прозрачна материя.

Бестселър при туниките с къс ръкав са моделите с висока талия, която набляга на достойнствата в женския силует. Красивите дамски туники удължават визуално силуета. Затова и са чест избор при плажното облекло и за вечерен тренд.

Туниките в елегантен стил са изработени най-често от шифон и сатен. Те падат нежно и галят тялото. Украсени са с мъниста, бродерия и други методи на декорация.

За високите и слаби момичета се препоръчват туниките с къс ръкав да имат допълнителни къдрички, ресни, драперии, които създават романтика и извайват образа.

Късият вариант на ръкав може да бъде под формата на фенерче или  ¾, както и в стил прилеп ръчички.

Летни туники с къс ръкав са предимно, за да подчертават красивите крака и фигура. Туниката си пасва идеално с обувки на висок ток, но може да се носи и със сандали, ботуши, боти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader