Всички дрехи

Блуза с паднало рамо – доза модерен шик

Блузите с паднало рамо отново ще бъдат част от модните тенденции. Този тип модели са особено женствени. Допринасят за една по-романтична и нежна визия. Подчертавайки раменете на дамите, те се превръщат в една от любимете дрехи на много от тях. Блузите с паднало рамо са подходящи за всички жени, без значение какъв е техният стил.

Една от най-предпочитаните им комбинации, това е съчетанието им с дънки и кецове.

Блузите с паднало рамо разчупват спортната визия, придават женственост на тоалета и го превръщат в подходящ за множество поводи, било то на работа или е ежедневието, при среща с приятелки.

Друга подходяща комбинация на блузите с паднали рамене е с панталон с висока талия и класически високи обувки. Панталонът подчертава талията и ханша, издължава фигурата, а блузата нежно подчертава раменете. Визията, която се получава е романтична и стилна, прекрасна комбинация за романтична среща.

Блузите с паднали рамене намират място дори в гардеробите на спортните дами. Има много спортни модели от този тип блузи, които стоят прекрасно в съчетание със спортно долнище тип потур и кецове. Спортната визия е на лице, но падналото рамо внася доза шик на тоалета и го прави доста по-женствен.

Блузите с паднали рамене стоят прекрасно и в съчетание с поли с висока талия.  Блуза с паднало рамо и кожена пола с висока талия, перфектната визия за бар или дискотека. Блузата открива и подчертава рамената, а кожените поли винаги ще си останат секси. Няма начин да не привлечете мъжкото внимание!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader