Всички дрехи

Блуза с паднало рамо – романика във визията

Без съмнение блузите с паднало рамо са сред едни от най- големите тенденции тази година. Те са идеални за бизнес срещи, за излизане, любовни срещи и с оглед на факта, че те сами по себе си са достатъчно украсени с детайли, не е нужно допълнително да оформяте тоалета с модни аксесоари.

Нестандартният елемент, който блузите с паднало рамо предлагат никога не е излишен. За това дизайнерите се развихриха и вече имаме блузи с паднало рамо и от мека плетена материя, която може да се носи и през по- студените дни от годината.

Блузите с панало рамо са стандартно облекло, което се съчетава изключително лесно в ежедневието. Стои прекрасно с дънки, панталон, дори и с пола. Може да се носи с равни обувки, такива на платформа или секси сандали с ток. Изключително елегантна и същевремнно с това внася малко драма и нестандартност във визията. Блузата с паднало рамо е чудесен начин да разчупите скучната визия и да навлезете в модата на модерното. Избирайте ярки и свежи тонове за да може тя да изпъкне забележително и в пълният си блясък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader