Всички дрехи

Блуза с широки ръкави

Все повече разнообразни и нестандартни модели навлизат на модните пазари. Дизайнерите ни затрупват с много нови и актуални модели. Част от новите колекции са блузите с широки ръкави. Нещо нестандартно, но много ефектно. Създава се една интересна визия, чийто основен ефект е блузата с широки ръкави.

Предимствата на тези модели са различни. Сред тях са:

Определено е различна визия и ако държите да сте интересна и нестандартна заложете на тези модели блузи.

Широките ръкави позволяват да прикриете излишните килограми, натрупани в областта на ръцете и ви дават голяма доза самочувствие.

Друго предимство на широките ръкави е грациозността, която придава на всяко ваше движение.

Ето и едни от най-актуалните предложения.

Елегантна блуза с широки ръкави в бял цвят от шифон. Тази модел се съчетава прекрасно с класически втален черен панталон и черни обувки на висок ток. Бижутата е препоръчително да са стилни и изчистени, за да не претрупват визията. Няма да сгрешите и ако просто заложите на едни красив стилен часовник. Една визия, която би била страхотен избор за офиса или за официална среща, която изисква от Вас да изглеждате елегантно и представително.

Нежна блуза с паднали рамене и широки ръкави, в цвят пепел от рози. Чудесен избор за един нежен компонент от Вашата цялостна визия.  Красивият цвят се съчетава много добре с бял спортно елегантен панталон. Визията, която ще създадете няма да е прекалено официална, а ще е един чудесен избор на облекло за всяка пролетна разходка или среща по женски.

Официална блуза тип прегърни ме в черен цвят, широки ръкави и коланче през талията. Един по-официален вариант на този тип блузи. В комбинация с елегантен панталон и стилни обувки, ще създадете страхотна визия подходяща за офиса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader