Всички дрехи

Блузите с дантела – подходящи за всеки сезон

Ако сте от хората, които смятат, че с настъпването на зимата модните дефилета по улиците завършват, значи грешите. Модните тенденции през този сезон продължават убедително, като ви дават свободата да се разходите навън със страхотните си нови ботуши или елегантно палто.

Все още обаче не бива да отписваме лятото. Макар и към края си, има още топли дни. Ако сте решили да вдигате адреналина на мъжете с дантела, то задължително я изберете с вкус и в никакъв случаи не пестете от парите си. Освен това под дантелата ще се показва и бельото, така че нека и то да бъде добре избрано.

Доброто качество на дантелата е, че има комбинации, с които ще изглеждате наистина зашеметяващо. Тесните дънки с ниска талия, но лишени от кичозни апликации, са верен и сигурен другар на капризната материя. Комбинирайте ги с високи, но по възможност затворени обувки, които ще придадат допълнителни сантиметри на тялото и елегантен завършек на визията.

Дантелената блуза можете да облечете и с пола тип молив. И двете модни решения са актуални за този сезон, така че не лишавайте гардероба си от присъствието им. Дантелата се изработва във всички цветове, за които съзнанието ви може да се досети, така че не се страхувайте да експериментирате. Ако сте от артистичните личности, които подчертават индивидуалността си, полата също може да бъде дантелена.

И понеже знаем, че сте ценители на качествената визия, ви даваме бонус съвет – дантелата се комбинира отлично с бижута в стил барок. Изберете масивни, които окото няма как да подмине.

Въпреки че малцина свързват дантелата със студените месеци не бива да се пренебрегва този модерен стил. Защо? Отговорът е, лесен. Дантелата е този вид материя, която ни придава елегантност незавсимо от сезона. Тя придава допълнителен стил на всяка дама и прави визията й още по-женствена. Все пак трябва да се има предвид, че би било неуместно да сложите дантелена блуза през студената част на годината, но рокля, по която има дантелени детайли можете да носите на всеки повод. В допълнение през есента и зимата ще уцелите десятка с актуалните за тези сезони блузи и жилетки с дантелени мотиви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader