Всички дрехи

Блузи с връзки – новата мода

Новата мода вклучва дънки с връзки, блузи с връзки, сутиени с връзки и общото взето всичко, което има връзки и не е обувка. Днес ще говорим за блузите с връзки, техните плюсове и може би след тази статия ще отговорите на вашия въпрос „Защо?“:

Блузите с връзки биват или по тялото, или XL размер, което помага на всяка една дама да намери подходяшия вид за нейния, стил или форма на тялото. Връзките всъщност не са там просто за красота или, за да е по интересно, те са там с причина:

  • когато блузата е по тялото и връзките са крастосани при гърдите, те предават илюзията за по-голям бюст, защото има бовдигащ ефект. Този тип блузи могат спокойно да бъдат носени без сутиен, когато гръдният ви размер не е голям.
  • когато блузата е широка и връзките са отстрани, издължават фигурата и също така позволяват да наберете блузата нагоре или да я спуснете надоло. Зависи от вашето предпочитание.
  • когато блузата е по тялото и връзките се намират по целите ръкави, то е за да има акцент, който да прави блузата по интересна и не толкова семпла.
  • широката блуза с кръстосани връзки при гърдите- те я правят да изглежда по- широка от колкото е и вие можете да избирате дали да я носите с паднало рамо или не.

Вариаците на тези блузи са много и тепърва излизат нови и интересни модели. В различни цветове и от различни материи, те са предпочитани тази година. Настроението, което носят е ново и различно, така че бъдете модерни и експерементирайте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader