Всички дрехи

Бяла блуза с дантела

Ясно е, че дантелата се избира за специални поводи и тържества. Днес обаче изобилието й е така голямо, че все повече и повече жени предпочитат да носят дантели в обикновени дни.

Модните дизайнери въвеждат дантелата в ежедневието. Особено популярни са блузите от дантели. Този елемент на облеклото се счита за много женствен и привлекателен. С помощта на блуза с дантела се създават великолепни изображения. Тази блуза е лесна за комбиниране с други елементи на облеклото. Такива са панталони и поли.

Дамската бяла блуза с дантела е подходяща за различни изображения и стилове.

С тази блуза може да изберете стилно изображение за офиса. В този случай се препоръчва блуза от гъста дантела в комбинация със строги класически панталони или с молив пола. В допълнение към образа може да добавите обувки на висок ток.

Създайте романтично изображение с бяла блуза с дантела лесно. Може да изберете любимите дънки прави или стеснени.

Ако предпочитате поли, спрете се на модели пола-слънце. Това изображение ще бъде особено романтично. Спрете се на обувки с ниски токчета или без ток и може спокойно да отидете на среща с приятели. За парти или за екскурзия до клуба приляга блуза от дантела в бяло. Цветът е подходящ, за да подчертае в дискотеката или да откроява по време на разходки.

Може да създадете женски и секси образ, като изберете обувки с висок ток и красиви копчета по блузата. В такова облекло ще бъдете кралицата на вечерта.

Цветовата гама от дантелени блузи е разнообразна. Най-добре е да изберете спокоен нюанс, например черно, бяло, сиво или тъмно синьо. Красивите блузи от цветовете също са отлична опция. В онлайн магазина има различни модели блузи от дантели и при нас със сигурност ще намерите подходящата за вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader