Всички дрехи

Бяло сако за една страхотна пролетна визия

Всички чакаме с нетърпение да се разделим съз зимните дрехи и да ги заменим с олекотените ефирни материи. Така че сакото е удачен вариант за пролетната ни визия, подходящ както за по-небрежни поводи, така и за официални случаи. Ако пък ви е чудно защо сме се спрели на белия цвят, то е заради модната му непреходност.

Бялото е цветът на съвършенството, чистотата, светлината и невиността. Точно поради тези негови характеристики често е смятан като цветът на жените. Белият цвят е противоположност на черния цвят. За разлика от черното – белия цвят обикновено има позитивно възприемане и означава безопасност. В света на модата – бялото и черното са изключително модни цветове. Но внимание: според цветовия тест – бялото и черното са слабо предпочитани като любим цвят от по-възрастните хора.

Сако в бяло е един страхотен пролетен избор, който ще внесе светлина във визията. Сако се носи главно с панталон, но и не само. Напълно възможно е да сте със стилно и красиво сако и впити или по-широки дънки и да изглеждате супер стилно. Не е нужно да сте с панталон. Денимът и сакото имат свойството да се напасват страхотно един към друг. Една официална комбинация е съчетанието на сако с пола.

Белите сака имат различни дизайни. Те могат да бъдат с къс, ¾, или дълъг ръкав. В зависимост според повода, предпочитанията и времето сакото е една елегатно готина връхна дреха, с която си заслужава да дабавите към гардероба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader