Всички дрехи

Бял потник за всеки

Белият потник днес вероятно е един от най-незначителните видове дрехи. Може би главната причина е, че се носи под връхните дрехи, а лятно време не изпъква по никакъв начин. Въпреки това, съществуват няколко вида бял потник, за които е добре да знаете.

А-линия

Това е термин за атлетичен бял потник. Името му произлиза от честата употреба в спортни състезания и участието му в спортните облекла за баскетбол. В останалите случаи се използва за долно бельо, особено при официални костюми. Носи се под ризата и предпазва при прозрачните тъкани. Най-разпространена е в ежедневието – приложенията са безкрайни, включително и за работно облекло. А-линията се отличава с широки презрамки и големи отвори за ръцете. Комбинира се най-добре със сини дънки.

Камизола

Долна дреха, изработена за жени, обикновено описваща талията. Също като А-линията, те се носят под дрехите в студено време. Камизолата се прави обикновено от сатен, найлон и памук. Презрамките са значително стеснени. Възможно е около деколтето да има дантела или друго украшение. Нестандартната камизола може да се комбинира с блузи с по-дълбоко деколте.

Боди

Трикотажна дреха, подобна на потника, често пъти с продължение на долния ръб, която се закопчава със секретни кукички. Направено е да прилепва по тялото и да топли при студено време. Предлага се обикновено от памук и еластан, предимно в черен цвят, но можете да го срещнете и с различни щампи, дантела и други.

„Корсаж“

Това е вид бял потник, но без ръкави и презрамки. Обикновено е изцяло от еластан или има ластици в горния и долния край. Подходящо е за дрехи, които също нямат ръкави, като например пуловери с голи рамене.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader