Всички дрехи

Велурени обувки – задължителни за есента

Не знаем за вас, но за нас лично никои други обувки не ни подсещат толкова много за есента колкото велурените. Стилни и елеганти велурените обувки просто крещят топлина и нежност. В последните години те започнаха да бъдат все по-предпочитани и предлагани. Затова нека разгледаме видовете велурени обувки и как може да ги съчетаваме.

Велурени боти

Няма по-хубав есенен тоалет от този, който е звършен с красиви велурени боти с дебел ток. Удобни, красиви и удължаващи крака стоят страхотно в съчетание със син, черен или бял панталон, както и с пола, и разбира се, разкроена рокля. Отгоре добавете кожено яке и бъдете сигурни, че тоалетът ви ще бъде отразен от всекиго.

Велурени кецове

Спортно-елеганти и перфектни за тези от вас, които залагат на сигурното удобство. През 2016-та началото на 2017-та няколко доста извесни марки добавиха към своите колекци кецове от велур, които бързо станаха доста любими на всички. От извесни личности до обикновенните хора, този тип кецове са ниски и придават нотка топлина на тоалета ви. Перфектни за ежедневието, може да ги съчетаете със сини дънки по тялото ви или изкъсани тип мъжки boyfriend style. От горе, разбира се може да добавите шушляково или дънково яке.

Велурени пантофки

Макар и не толкова удобни и практични за студените месеци, то със сигурност са перфектни оставащите дни от септември, както и за ранните пролетни дни. Стоят перфектно с пола с висока талия и красива блуза с връзки.

Велурени чизми

Есента вече а тук, а скоро след нея идва и зимата, затова защо не се подготвим с ботуши над коляното, които перфектно се съчетават с дънки по тялото с висока талия и мек, удобен пуловер.

Разнообразете стила си с перфектните за вас велурени обувки. Нека ви е топло и удобно през студените месеци със стилен и красив велурен завършек.

Тук може да разгледате  всички модели велурени обувки налични във fashioncolors

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader