Всички дрехи

Вечерна рокля с гол гръб

Безспорно вечерните партита позволяват една по-смела визия, която да разкрива по-голяма част от телата ни, да е с по-дръзки цветове и от по-смели материи. Една, сякаш позабравена, мода се завръща с пълни сили. Роклите с гол гръб отново са част от тенденциите за 2018 година. Изборът на такава рокля е чудесен начин да създадем една разкрепостена, но в същото време  и стилна визия. При този тип тоалети, разголеното е далеч от голотата! Голият гръб придава женственост и огромна доза сексапил на една дама, без това да изглежда пошло и грозно.

Роклите с гол гръб са чудесен избор за едно нощно парти край морето.

Обстановката е крайно непретенциозна, но това не пречи Вие да подберете правилната рокля, която да ви откроява и да привлича мъжкото внимание към Вас. Бяла лятна рокля с гол гръб прекрасно би се вписала в обстановката на плажното парти.

Роклите с гол гръб са абсолютно подходящ избор и за по изискани случаи, какъвто, например, е една сватба. Независимо дали Вие сте булката или сте просто гост, роклята с гол гръб би била правилното решение за подобно събитие. Булчинските рокли имат огромно разнообразие от такъв тип модели, които ще направят визията на една булка особено грациозна и романтична.

Ако пък Вие сте една бъдеща абитуриентка, не се колебайте дали подобен тип рокля ще е подходящият избор за вашата бална вечер. Определено няма да сгрешите с избора си. При този тип рокли, прическата играе важна роля за цялостната визия на една абитуриентка. Ако искате да подчертаете голият гръб, то задължително  изберете вдигната прическа или пък такава, при която косата Ви ще е преметната настрани, така ефектът на роклята с гол гръб е сигурен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader