Всички дрехи

Вечерни дълги рокли – изискана визия и блясък

Дългите рокли, са може би най-добрия избор за постигане на официална визия. Те издължават силуета на една дама и правят фигурата й много по-грациозна и изискана. Подбирайки подходящият за вас модел, Вие имате възможността да подчертаета тази част от тялото си, която най-много харесвате и Ви кара да се чувставате сигурна в себе си. Вечерните събития предполагат една по-официална и изискана обстановка, при която най-добрия избор на тоалет е дългата рокля. Сега ще ви помогнем да подберете правилния модел според Вашата визия.

Ако имате така желаната от всички дами фигура тип часовник, то вашата талия със сигурност е вашата гордост.

В такъв случай най-добрият начин да я подчертаете е като подберете рокля с втален силует, който да подчертае фигурата Ви. За да постигнем желания ефект, а именно да подчертаем талията, то тънкото коланче е страхотна идея. Ако искате да създадете по-елегантна визия  и коланчето не Ви допада като вариант, е препоръчително да подберете рокля, чийто акцент е точно през талията.

В случай, че Вашите ръце са ви слабото място, то подходящият модел за вас е роклята с ръкави.

Моделите с тюлени или дантелени ръкави са добър вариант. Те ще обвият ръцете Ви и това ще ги направи да изглеждат по-стегнати. Изборът на широки ръкави, също е удачно решение. Те ще прикрият несъвършенствата и ще Ви позволят да се чувствате уверена в красивата дълга рокля.

Ако искате да подчертаете бюста си, то е хубаво да подберете такъв модел дълга рокля, която има акцент точно под него. Независимо дали роклята ще се разкроява или ще бъде вталена, щом има детайл, който да привлича внимането точно на тази част на тялото, която искате да подчертаете, то бъдете сигурна, че това е правилната рокля за Вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader