Всички дрехи

Вечерни дълги рокли с гол гръб

Вечната класика при роклите е вечерния тоалет. Независимо дали се готвите за нощна разходка, парти, бал или ви предстои да отпразнувате новогодишната нощ, дългата роклята е решение за всеки специален повод. Днес ще се спрем на моделите с гол гръб, които са колкото примамливи, толкова и пълни с изненади.

Може да не сте се замисляли, но има различни видове рокли с гол гръб. Ето някои от тях:

Рокли с голи рамене

Този тип рокля обичайно включва стегнат корсаж и широки силиконови презрамки, тъй като излага на показ по-голяма част от гърба, врата и раменете ви. Прекрасна комбинация са дългите ръкавици от коприна в бяло или черно.

Рокли с дълъг ръкав

Дългата рокля визуално може да придобие по-изтънчен и елегантен вид, ако е ушита с дълги, прилепнали ръкави. Първият вид оставя горният край на ръкава да се държи само за раменете, което прави врата открит. Вторият вид на този модел е със съединени ръкави горе при врата, което придава на гърба на роклята ромбовиден, закръглен и оформен вид. Вторият вид е по-удобен за носене и ви отнема притеснението, че ръкавите могат да се изхлузят от раменете ви.

Рокли с къс ръкав

Също популярен пример, но докато дългите ръкави са от плата на роклята, то късите обичайно са ушити като декорации с дантела, тафта, тюл. Често са разкроени, друг път покриват горната част на гърба или плавно преминават към ханша.

Рокли с презрамки

Удобен вариант на вечерната рокля. Много прилича на модела с голите рамене, но е доста по-лесен за носене. Издължава фигурата и позволява на откритата част да стигне чак до кръста. Срещат се и като вариант с една презрамка, по-широка и надиплена.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader