Всички дрехи

Вечерни парти рокли – мода и стил

Ако се питате каква е разликата между вечерни рокли и вечерни парти рокли ще ви кажем веднага – разликата е само в дължината на тоалета.

Вечерни парти рокли са характерни още като коктейлни рокли. Те създават лека интрига и магия. С тях всяка жена или момиче може да се похвали с любимата “малка черна рокля”, която остава релевантна за дълго време и ще остане такава. Е, това е коктейлната или вечерна парти рокля.

Една от характеристиките на тези модели рокли е, че раменете и шията трябва да са отворени и дължината не трябва да е под коленете. Тъканите, от които се изработват тези облекла са избрани сред най-красивите, а ролята им е да подчертаят вашата фигура по специален начин, защото целта на коктейлната рокля е да бъде показана на тържествени събития и партита.

Помислете кои бижута да вземете, за да допълни елегантния си вид. Най-подходящ е нежният низ от перли на врата и обеците. Не забравяйте да помислите за обувките. Ако вечерта обещава да бъде малко хладна, можете да облечете пелерина в съчетание с малката вечерна парти рокля.

Действителното открояване на този сезон в парти вечерните рокли е преувеличената талия на силуета с плавен преход на сенките и дължина над коленете. За младите момичета се препоръчват най-отворените модели. Често такива са изработени в розов, прасковен или син цвят, за да привличат погледите.

Известни дизайнери съветват през този сезон да се купуват коктейлни рокли от коприна или шифон.

В тази рокля може дори да отидете на сватбата на приятел, на младежката партита или дипломирането. Комбинацията от черно с бяло или син плат с дантела е класика за вечерна парти рокля.

Такива опции винаги ще бъдат на върха на модата. Предимствтото им е, че благоприятно подчертавайки красотата на очите на своята притежателка. Ако изберете коктейлна рокля в черен цвят, винаги ще бъдете в центъра на вниманието. Тук обаче трябва да помислите за стила на роклята, защото червената рокля невинаги може да покаже предимствата на фигурата, може да обърне внимание на недостатъците. За да създадете секси образ, препоръчваме да носите къса червена рокля, която да е с максимално отворено деколте и плътно ще пасне на фигурата ви.

Реалната тенденция на новия сезон е коктейлна рокля, изработена с многобройни драперии върху корсаж и украсена с дантелен печат. И когато искате да обърнете внимание на пропорционалните крака, изберете рокля с облицовка. Тя ще бъде завърши визията ви, когато е украсена с кристали или лъскав материал.

За лятото, за добър вкус се препоръчва да се избира рокля от светли нюанси или с флорални мотиви. Класическият вариант за една зимна вечер ще бъде коктейлна рокля в тъмни нюанси и различни комбинации. Бялата вечерна рокля за парти пък винаги ще ви кара да се чувствате уверени и специални.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader