Всички дрехи

Вечерни рокли за бал

Балът е наистина запомнящ се момент от израстването. Той е края на едно приключение и начало на ново. Затова каквото и да правите трябва да бъдете открояващи и запомнящи се. Как?- С перфектната рокля.

Какви ще са тенденциите?

Тази година роклите за бал носят както нов по-свеж полъх на ново, така и мириса на старите и отвърдилите се в модната индустрия класикически тенденции.

Ако искате да бъдете предизвикателни заложете на рокля в метален цвят- сребристо, наситено бургундско, морско син, златист и бронзов. Те са новия полъх в тазгодишните вечерни бални рокли. Най-често в тези цветове са срещани роклите по тялото, но ако не искате да бъдете чак толкова предизвикателна може да се насочите и към пастелените цветове- ментово, люляков цвят (светло лилаво), бледо синьо. Тези рокли са по-закачливи и въпреки, че няма да сте твърде предизвикателни можете да бъдете сигурни, че няма да останете незабелязана. Също така роклите в тези цветове имат повече тюл и маниста. Роклите от кадифе също са нещо, което тепърва навлиза из модните полета на балните рокли и със сигурност успяват да засенчат дори звездите на небето. Няма как да не споменем и изисканите вечерни рокли с гол гръб, с които ще се превърнете в звездата на вечерта. Те определено са една сигурна класика в жанра.

Опциите от вечерни рокли за бала са безкрайни и така трябва да бъде, защото за всекиго трябва да има ПЕРФЕКТНАТА. Все пак в този ден се затваря една много дълга глава от живот и се отваея нова.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader