Всички дрехи

Вечерни рокли за коктейл

Рокли, рокли и пак рокли. Всички те са много романтичен, женствени и неустоими. Те са важен елемент на дамския гардероба.

В една такава рокля всяка дама ще се чувства страхотно, както по време на парти, така и на концерт или на среща.

Малко хора са наясно, но коктейлните рокли с отворен гръб, трябва да се комбинират с ръкавели. Ако вашето събитие е насрочено за времето до 20:00 часа, е необходимо да придобие болеро, а до 20:00 часа е неприлично да носи рокля с голи рамене, при излизане “навън”.

Облечи се с пола разкрояваща се в кръста или рокля-балон

Тази вечерна рокля е с дължина до коляното, има буйна пола тип лале. Стилът й идеално подхожда на всяка фигурата, скривайки по умел начин недостатъците (например, ако имате широки бедра или голям корем).

Рокля молив

Роклята тип молив наподобява полата тип молив и може да се разглежда като изключение от правилата в света на коктейлни рокли. Тя е подходяща не само на партита, но и в офиса, комбинирана с подходящо болеро или яке.

Малка черна рокля

Класиката е безсмъртна, а за нея свидетелства малка черна рокля. Тя винаги е прославяла великолепията на Коко Шанел, отвъд конкуренцията и попада в списъка с коктейлни рокли.

Рокли от полу-прозрачни материи

Коктейлните рокли “за специални поводи”, за вечерта “tet-a-tete” са съшити от полупрозрачна тъкан. Те са идеален избор за романтична вечер.

Но в никакъв случай не трябва да носи такава рокля за социално събитие. Тъй като ще изглеждате като неприлична жена.

Рокля с пера

Коктейлните рокли в новия сезон често са украсени с пера и козина. Този елемент прави облеклото по-елегантно и скъпо. Обърнете внимание на моделите, при които импрегнирането на кожи и пера само набляга на облеклото, но не и изцяло от тях.

Латински вложки в коктейлни рокли

Изключително елегантни рокли са моделите с дантели. Дантелата е вплетена във всякакви форми и обем и представена във всякакви цветове.

Материи изработка на коктейлни рокли

Що се отнася до материите и плата, използвани за направата на коктейлни рокли, тяхната роля е да подчертават елегантността. Това рокля плетка, рокли с пайети, както и жакард, дантела, сатен, кадифе, коприна са все хитови.

Цветова гама

Институтите за цвят диктуват модата в многообразни цветни решения за новия сезон. Така коктейлните рокли са показани в цвят коняк, жълто, кобалт, синьо, сребристо, люляк и червено. Черното остава извън конкуренцията, защото е вечна класика!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader