Всички дрехи

Вечерни рокли – как да изберете своя стил

При избора на вечерна рокля, трябва да сте не само внимателни, но и много прецизни. Всички предимства и недостатъци на вашата фигура трябва да бъдат оценени реалистично. Ако има някакви недостатъци, не поемайте риска с модела. Вечерната рокля, подобна на никой друг елемент от гардероба, прави вашата фигура и образ уникални. Как да изберете правилната рокля, така че хората да не могат да отклонят очите си от вас.

Избор на дължината на вечерната рокля

Вечерна рокля макси е с дължина до пода. Тя отрязва фигурата, превръщайки притежателката си в богиня. Тази рокля е идеална за високи жени, но младите дами с малък ръст трябва да се откажат от нея. Дългата рокля ще ги направи още по-малки.

Не се препоръчват и средно дълги рокли (midi) за ниски момичета. Те са нерентабилни за всяка фигура. Ако наистина искате да сте облечена модерно, внимателно се огледайте в огледалото и решете коя рокля ще ви направи идеалната височина. Моделът до коляното ще бъде повече или по-малко балансиран.

Рокля (мини) е прерогатив на момичета и жени с идеална фигура и красиви, тънки крака. Възрастта и социалният статус също са насочени в избора на къса рокля. Дори и да не сте на трийсет и пет години, но заемате достатъчно високо място, изборът на къса рокля вече трябва да бъде поставен под въпрос, тъй като това вече ще изглежда малко неетично.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader