Всички дрехи

Вечно модерните обувки на висок ток

Тази годинадължината ще е от значение и най-актуални ще са обувките на висок ток. Цветните и ексцентрични модели също владеят тенденциите, а ако не харесвате високите обувки, може да се спрете на спортните им варианти.

Маратонки и еспадрилите са идеален вариант за жените, които не искат да прибавят допълнителни сантиметри към височината си. Те са удобни, а някои модели са достатъчно изискани, така че да не ги носите само със спортни дрехи.

Обувки с висок ток, обаче ще са най-хитовата тенденция. Платформите вече са изместени от тънък и висок ток. Квадратният ток, станал популярен през 90-те години, отново се връща на мода при обувките тази година.

Цветовете са разнообразни, но ако искате обувките ви да отиват на всеки тоалет, може да се спрете на класическото черно или кафяво. Вишнево, червено, цвят горчица, бежово, сребристо и златисто са другите цветове, които ще са най-актуални при обувките.

Ресните и множеството връзки също ще са актуални и са идеален избор за жените, които търсят по-ексцентрични модели за тази пролет. Важно обаче при тези обувки е да ги комбинирате правилно. Заостреният връх на обувките ще е популярен през пролетните месеци. Кожата и велурът остават материалите, които ще владеят и тазгодишните тенденции както при обувките, така и при чантите.

Носенето на високи токчета променя визията на жената изцяло. Ботуши, сандали, класически обувки – без значение е за дамите, стига да е няколко сантиметра от земята. Но не забравяйте, че редовното носене на токчета крие своите рискове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader