Всички дрехи

Видове дамски гащеризони

Дамски гащеризони – модна тенденция, станала много популярна сред жените сравнително наскоро. Подобно на много други неща в гардероба се появиха гащеризони от гардероба на мъжете. Първоначално служеха като работно облекло. Само през 70-те бунтовни години, дизайнерите, търсещи оригинални идеи, насочили вниманието си към работните гащета. По това време дрехите бяха по-шокиращи, протестиращи и поради това имаха екстравагантен дизайн. С течение на времето женските гащеризони се променили и станали все по-гъвкави.

Днес дамските гащеризони могат да бъдат както празнични, така и ежедневни облекла. Модата и моделите на женските гащета са много разнообразни: къси, три четвърти, дълги, с широки панталони или стеснени. Освен това има летни и зимни опции.

Много важно е да се вслушате в модните съвети. Те ще ви помогнат да купите гащеризон, който най-добре да подхожда на фигурата, подчертавайки предимствата и криещ недостатъците.

За дамите с фигура от типа “круша” е добре да избират гащеризони с прави или леко изгорени панталони, които прикриват бедра. Ако нямате големи гърди, изберете боксер гащеризони с тъмно дъно и контрастиращ връх. В допълнение, добавете големи аксесоари: по този начин може визуално да приведете в съответствие пропорциите на тялото.

Дънковите модели като цяло има голямо предимство: благодарение на дебелия дънков плат може комбинирате перфектно и да поддържате формата!

Летните гащеризони също се харесват. Те предлагат много интересни модели гащеризони с къси панталони. Това облекло е идеално за летни разходки с приятели и пътуване. Те са удобни и стоят перфектно на всяко телосложение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader